Onze nieuwe aanwinst: De KOV Kraanwagen

Met deze auto kunnen wij hijswerkzaamheden aanbieden en onze specialisatie in het containervervoer verder uitbreiden.

Met deze speciale Daf kunnen wij 40/45 ft containers vervoeren en plaatsen op slecht bereikbare locaties. 

--> Meer info over de mogelijkheden <--

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

Even Apeldoorn bellen

De oplettende televisiekijker heeft het misschien al gezien, 2 van onze trucks zijn gebruikt voor een televisiecommercial van Centraal Beheer. 

Heb jij hem al gezien?

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

KOV transport neemt Gevezet transport over.

Al sinds 1986 is familiebedrijf KOV transport gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers door heel Europa. Per 1 februari 2021 neemt KOV collega bedrijf Gevezet transport over. Met de overname van het gehele wagenpark, bestaande uit 8 zijladers, specialiseert KOV transport zich nu nog verder in het vervoeren van zeecontainers. Beide bedrijven opereren in dezelfde markt. Deze overname sluit dus prima bij elkaar aan en heeft een positieve uitkomst voor alle betrokken partijen. Niet alleen het materieel, maar ook de medewerkers van Gevezet zijn overgenomen. Voor zowel het personeel als voor de klanten verandert er dus weinig, behalve dat KOV transport haar klanten een nog betere service biedt. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Samenwerking KOV en KIBO.

In 2011 gingen we samen naar deze afspraak. Een voor ons hele belangrijke afspraak, want we stonden nog aan de start van KIBO Accountants. Met knikkende knieën gingen we als twee groentjes naar K. Overdevest Transport BV in Oud-Gastel. Dit kon wel eens een grote klant voor ons worden. Met een grote glimlach kijken we terug op deze periode en nu we 10 jaar verder zijn, zijn we vereerd dat Overdevest nog steeds een trouwe klant van ons is. We gaan met mede-eigenaar Bart Overdevest in gesprek om te horen hoe hij de samenwerking ervaart.

Lees meer...

____________________________________________________________________________________________________________________

 

Zonder transport staat alles stil.

De zeecontainers van het transportbedrijf KOV in Oud Gastel mogen dan als bron van ergernis ervaren worden, als schakel in de bevoorrading van bouw- en supermarkten zijn ze onmisbaar. Oprichter Koos Overdevest wil samen met zijn zonen Bart en Koen de kritiek op hun bedrijfsvoering weerleggen. ,,Zoals onze containers nu staat is een momentopname. We zijn nog lang niet ingericht."

Lees meer...