Diepladen

Voor uw speciale transport beschikken wij over diepladers die breed inzetbaar en geschikt zijn voor het vervoeren en laden en lossen van lange en brede materialen en machines. KOV transport is gespecialiseerd in het vervoeren van flatracks van 20 ft en 40 ft met overhoogte en/of overbreedte. Onze diepladers brengen uw goederen naar iedere bestemming in Europa. 

 

Wij bieden kwaliteit en een goede service. Wij hebben kennis van de verschillende regels per land en zijn ervaren in het aanvragen van speciale vergunningen en het regelen van transportbegeleiding. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

 

KOV transport is een specialist als het om diepladen gaat. Wij werken met stressbestendige en flexibele planners die altijd voor kwaliteit gaan. Onze ervaren en professionele chauffeurs komen bij alle havens in Europa en onze technische monteurs zorgen ervoor dat de diepladers in perfecte staat de weg op gaan.

 

Wat u ook wilt laten vervoeren, KOV transport neemt al uw zorgen uit handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een dieplader in te zetten? Neem dan contact op met ons voor alle informatie over diepladervervoer.