Zijladen

Onze zijladers (sideloaders) zijn perfect geschikt om 10 ft, 20 ft, 30 ft, 40 ft en 45 ft zeecontainers horizontaal te houden en direct van de trailer op de grond te plaatsen. Zijlader (sideloader) transport is dé oplossing wanneer er een langere tijd nodig is voor het laden of lossen van containers of als er geen faciliteiten zijn om de hoogte tussen de grond en de vrachtauto te overbruggen. Met de zijlader is het mogelijk om twee containers op elkaar te stapelen. 

 

Wij beschikken ook over een backloader, een afzetsysteem waarbij de container via de achterkant geladen wordt. Deze combinatie wordt vooral ingezet bij smalle doorgangen. De vrachtwagen rijdt in dit geval onder de container vandaan. Het eigen gewicht van deze combinatie is licht, waardoor er meer geladen kan worden.

 

KOV transport is een specialist als het om zijladen (sideloading) gaat. Wij werken met stressbestendige en flexibele planners die altijd voor kwaliteit gaan. Onze ervaren en professionele chauffeurs komen bij alle havens in Europa en onze technische monteurs zorgen ervoor dat de zijladers in perfecte staat de weg op gaan.

 

Wat u ook wilt laten vervoeren, KOV transport neemt al uw zorgen uit handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een zijlader in te zetten? Neem dan contact op met ons op!