Kiepen

Wij hebben kiepladers die geschikt zijn voor 20 ft, 30 ft, 40 ft 45 ft containers. Kiepladen is perfect geschikt voor het lossen van bulkladingen. Voor het kiepen van containers met bulkgoed/los gestort, hebben wij speciale combinaties die het mogelijk maken om in 45 graden te laden. Wij kunnen zowel 20 ft als 40 ft containers kiepen. Ook wanneer producten gevoelig zijn voor schade maar toch gekiept dienen te worden, bieden onze systemen de uitkomst. De zeecontainers kunnen naar de grond toegeschoven worden om vervolgens de goederen er uit te laten glijden. 

 

Met onze speciale kiep-chassis met rotary valve lossen wij uw producten en goederen bij de klant direct in de silo. Onze auto’s zijn uitgerust met een compressor voor het lossen van druktanks. 

 

KOV transport is een specialist als het om kiepen gaat. Wij werken met stressbestendige en flexibele planners die altijd voor kwaliteit gaan. Onze ervaren en professionele chauffeurs komen bij alle havens in Europa en onze technische monteurs zorgen ervoor dat de kiepers in perfecte staat de weg op gaan.

 

Wat u ook wilt laten vervoeren, KOV transport neemt al uw zorgen uit handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een kieplader in te zetten? Neem dan contact met ons op!